Přítel a počítač


Bez počítače už bych rozhodně být nemohla. Počítač využívám každý den. A to nejen k práci, ale také k relaxu k televizi doma ani vůbec nevyužívám, protože jsem hodně dlouho v práci a na brigádě. A také se ještě starám o celou domácnost. Bohužel celá domácnost je na mě. Partner mi s ničím nepomůže, i když je o několik hodin dříve doma ze zaměstnání, tak stejně všechnu práci v domácnosti nechá na mně. Mrzí mě to, ale co mám dělat? Partnerovi nechci vůbec nic říkat, aby se o mě nemyslel, že jsem neschopná. Navíc stále přemýšlím a doufám, že on si toho všimne sám, že začne něco dělat.

Počítač mám každý den.

Já totiž počítač využívám jak k práci a kvůli tomu, abych se zrelaxovala a odpočinula, tak si na počítači pouštím také seriály. Nejhorší na tom je, že když partner potřebuje počítač nebo notebook, tak mi to vždycky vezme. Říká, že prý nemám co dělat, že se dívám jenom na seriály a že mám třeba uklízet anebo vařit. Kolikrát už přemýšlím, že mu asi nic říkat nebudu a že normálně se s ním asi rozejdu. Normálně takhle tvrdě mu napíšu sms zprávu a řeknu, že se s ním rozcházím, protože tohle chování už mi opravdu hodně vadí. Nezaplatí nic s ničím nepomůže, a ještě mi bude brát počítač, kde se dívám na seriály, abych si pořádně odpočinula.

Také sleduji na počítači seriály.

Mé kamarádky i moje maminka mi tohle říkají stále, že prý se s ním mám rozejít, že prý tohle nemá vůbec žádnou budoucnost. My s partnerem jsme spolu teprve tři měsíce a stále si myslím, že se tohle zlepší, ale přijde mi, že on stále více je pohodlnější, že úplně zpohodlněl. On opravdu na nic nesáhne. Řekla jsem si, že je skvělé, že ještě spolu úplně napevno. Nebydlíme, zatím se stýkáme hlavně u mě doma. Ale už mi také leze krkem, jak stále všechno musím dělat já a navíc si také partner přivlastnil můj počítač a i můj notebook. Co tohle má znamenat? Už mě přestávají opravdu držet moje pevné nervy.